Årets sista utmattning

imageNu när VM är över känns det verkligen som att cykelåret är helt slut. Det finns inget kar. Det betyder inte att allt är hopplöst ut imagean mer tvärrt om, det är en ny början inför nästa år! Jag har än så länge inte hunnit sätta mig ner för att reflektera över året som har varit eller börja smida planer inför året som kommer. På både gott och ont, vi får se vad som blir av nästa år.

Det jag måste säga är dock att en karraktär som Peter sagan får ikläda sig Värdsmästar ränderna nästa år är riktigt imponerande, jag är glad för hans skull han förtjänar det verkligen! Skönt att man får se någon som kommer från en relativt liten cykelnation och slår alla ”storlag” på fingrarna. Helt osynlig under dagen fram tills 10km kvar till mål där det behövdes gjorde han sig synlig och la in stöten i rätt backe höll avståndet och kunde säkert inte riktigt förstå vad som hade hänt. Sedan ge alla sina konkurrenter high fives efter målgång: Stort. Jag blev mest imponerad över att dom var glada för hans skulle och inte irriterade över att dom hade förlorat.

image

Stort…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *