Jakten på ett lag..

Nu känns det som att jakten har börjat på allvar. Jakten på en klubb för nästa år som speglar mina ambition att köra en säsong i Elit. visst kan jag köra kvar i min moder klubb och tävla på egen hand men jag känner att för att jag ska kunna komma till tävlingarna med motivation och kämpar glad så blir det nog lättast gjort i ett lag.

Det är en del av min plan att ha ett lag att köra för, ett lag som kan lära mig det jag inte redan kan och som kan motivera mig i klungan och ge mig en uppgift! inte vara sitta med (som jag nog hade gjort om jag hade kört solo) och en förenings struktur som är byggd för ett elit lag, jag tänker på ledare och allt slit ”bakom kulisserna”

Vet du vem jag ska prata med för att få planen i lås? Vart ska jag slänga ut mina långa tentakler för att få napp?

 

IMG_4734.PNG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *