Watt is going on?

Jag har suttit och varit lite nördig de sista dagarna, efter lite funderingar och googlingar har jag kommit på att jag MÅSTE ha en till wattmätare (måste är ett starkt ord, men kul att använda i detta sammanhang). När jag har titta runt lite så inser jag att allt är ju skit dyrt! Det ska vara dyrt tycker jag, det är en hel del teknik som sitter i alla dessa produkter!

Medans jag satt och tittade såg en kollega att jag satt och tittade på en Quark spindel och funderade på att införskaffa en sådan. men då sa han några kloka ord; ”Watt och kraftmätare är lite som religion, Man blandar inte…”

F**K…

jag har sålt min själ…

”Ulrich Schoberer är min Gud och SRM är hans profet” eller blir de konstigt? Dyrt blir det iallafall.

One thought on “Watt is going on?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *