Magnet jakt

Igår var en väldigt spännande upplevelse då jag satte foten i en butik för att köpa en sak, detta var min upplevelse:

Jag öppnar dörren till butiken och möts av en något dammig och halvmörk butik med massa produkter jag verkligen inte har någon koll på och ist för att famla runt i detta mörker beslutar jag mig att gå mot kassan. Där möts jag först av en något speciell lukt av instänghet, rök, ostädat, svett, skägg, osäkerhet, män i 40 +  års åldern och en lukt som ännu var okänd. Framme vid kassan kommer en ung och osäker pojke fram ur skuggorna och jag passar på att fråga snabbt och trevligt:

-Hej, Jag behöver magneter! (glad och trevlig ton)

-Till vad?

-Ja, jag ska ha den till en sensor, på en cykel närmare bestämt

-Nej. (Denna gång inte från pojken utan en röst i bakgrunden)

-Inte ens små magneter som ni har på hemsidan?

-NEJ

Dum som jag var kunde jag inte lämna det vid de och gå ut ur butiken utan jag öppnar min mun åter igen med en liten frågande ton.

-Inte ens dom ni har på er hemsida?

-NEJ!!

-Okej, Tack för hjälpen jag inte fick och ha en fortsatt trevlig dag, hejdå! (I sånna lägen kan jag inte låta bli att vara övertrevlig)

Pojken stod kvar och gjorde inget, tyst.

Tysken fick ingen magnet, som dom har på lager i webbshoppen.. jag hade väntat mig ett visst intresse, eller iaf ett Hej.

Den okända doften var tydligen social inkompetens och tydligen är det så TrainShop butik luktar. Tydligen inte bara jag som haft problem med dom, sjukt intressant konversation: http://www.bojkottatrainshop.se/ 

may you, and you´r customers ever be a virgins!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *