Strävat klart

Nu har jag kört med Strava ett tag med hjälp av min GPS och känner att som jag tidigare tyckte: det är en kul grej. Jag är en tävlingsmänniska och har verkligen svårt att konsentera mig när jag är ute och cyklar bara genom att veta att det finns ett segment framför mig. Jag tappar helt klart mitt fokus för att göra det jag ska göra på min träning. För att få ut 100% av det jag ska göra på cykeln så väljer jag bort GPSn och Strava.

Jag kommer fortsatt lägga upp träningen på Strava med hjälp av Tapiirik men ingen mera Segments jakt känner jag. Jag tränar för min skull och tävlar för att spöa alla andra! inte tvärrt om!

Jag använder mig av mitt älskade trainingpeaks, vad använder ni?

vill ni läsa det gamla inlägget? http://www.thomaskarlsson.com/2014/06/strava-efter-att-bli-perfekt/

eller varför inte gå med i Cyklotekets Strava klubb20140609-183907-67147096.jpg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *