Uppdatering och nytänk?

SÅ, nu har jag passat på att uppdatera lite saker på hemsidan, så som lite nytt om mitt material samt ett nytt hjul till salu, uppdaterat resultaten och de kommande tävlingarna.

Utöver dom små uppdateringar så funderar jag på att ta mig ett steg längre, då gällande cyklingen, för att se hur långt jag faktiskt kan gå! jag har under de senaste åren håll mig till mitt egna tränings schema som jag själv har hittat på men frågan är om man kan ta det ett steg längre med hjälp av en tränare. Frågan är bara vem som kan hjälpa mig med de? om ni har tips så får ni mer än gärna ! alltid öppen för tips och förslag!

och för att någon bild ska komma med så ni har något att titta på så tar jag med en bild från Lördagkvällen där vi på jobbet va och hade trevligt i en park innan alla försvann iväg på semester!

awkväll

One thought on “Uppdatering och nytänk?

  1. mein Vorschlag: Jens Voigt
    resvägen är lite långt men ideen är inte så fel…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *