”Din lilla tjockis”

De fick jag höra fler gånger under helgen, fast. de va inte riktat mot mig utan ”Gusten” katten…Gusten

Jag vet dock inte riktigt vad de pratar om för han är inte så tjock, enligt mig iaf. jag tänker bara på hur en annan katt jag känner såg ut. Nalle led av lite mer övervikt än vad denna katt lider av. Alla med lite falkögon ser att han har lite trasig svans, den är böjd 180 grader. stackars försökte nämligen backa ut vid födseln och man va tvungen att dra ut honom i svansen och då bröts den.

Helgen spenderades i Världsmetropolen Flen. okej, ja, jag överdrev. Jag va faktiskt inte så mycket i Flen, vi va faktiskt utanför Flen, mitt ute på landet. Rätt skönt med lite tystnad och lugn.

Bro

 

För att bryta den hela tystnaden så va de fest in planerad på Lördagskvällen, och ja. Jag va på fest. Konstigt vad vissa personer kan få mig att göra ibland. Men jag överlevde ju, helt klart jag sitter ju här!

Efter ett tag så hittade jag vad man borde kalla tjock! och de va en massa får! JÄTTE tjocka får… fick dock ingen bra bild på dom… nästa gång kanske de blir smala får, samt får i miniatyrer…

Bock

 

2 thoughts on “”Din lilla tjockis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *