Sjukt irriterad

Ja, fast det är ingen annan än jag att skylla på…

jag sitter just nu och har på Le Mans 24 timmars på i bakgrunden på undervåningen och här vid datorn sitter jag och lyssnar på Linje SM med Ingvar Oldsberg som speaker.

Där emot känner jag att jag borde stänga av radion innan jag blir galen för jag något sjukt sugen på att dra ut och cykla. Då kanske ni undrar varför det är dumt och det är för att jag just har varit sjuk, igen, denna gång inte bara lite sjuk utan sängliggandes i några dagar i någon form av feber sjuka. Jag undrar lite hur det kommer sig att jag har varit så sjuk i år jämfört med tidigare år. Dock är det först i år som jag börjat skriva ner hur många sjukdagar och resdagar jag har under ett år. ska bli intressant att börja föra statistik på de…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *