Långa dagar

Nu känner man verkligen att allt har dragit igång. Det börjar bli ljusare och ljusare och det blir mer och mer på jobbet.

Senaste veckan har jag jobbat i ett berg av kartonger och pallar som inte har packats upp i rätt ordning och galen prioritering, vi har även dragit igång våran kundtjänst nere hos oss på lagret vilket betyder att man frågar mig när man inte vet något vilket händer väldigt ofta. Det resulterar i att jag konstigt nog inte får mina arbetsuppgifter gjorda på den tiden jag är schemalagd så jag har börjat jobba lite mer än vad jag borde vilket har gjort att träningen blivit lite lidande.

Igår var det meningen att komma hem i rimlig tid för att hinna träna och diska (som jag hade lovat migsjälv att göra) men eftersom att min body geometry fit drog ute lite på tiden. det är inte så lätt att göra små justeringar på en TT jämnfört med en linje kan vi väll säga… 
Ikväll är det dock den sista långa dagen känner jag. Det är bygg dag då vi kommer att sluta så sent som möjligt och bara fokusera på att bygga cykel för att komma ikapp med cykelbyggandet. När mitt busskort går ut den 7 så kommer jag även sadla om och börja pendla till jobbet igen för att bli så tidseffektiv som möjligt!

Jag ska lova migsjälv att inte jobba förmycket.
Vad är egentligen rimligt att ha i övertid under en vecka?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *