misstaget att åka kommunalt

Imorse gjorde jag misstaget att åka kommunalt till jobbet efter X antal veckor av cykelpendlande. Jag kände att det var en dålig dag att åka till jobbet när de va storm varning.

Men nu i efterhand känner jag att jag borde ha gjort tvärt om, tagit hojen. De var otroligt länge sen jag hade såhär stora problem med min resväg till jobbet..

De började med att tåget var lite sent, men de hade jag räknat med, men att min buss skulle få problem hade jag inte räknat med, det var nämligen så att en annan buss körde in i min buss, vilket slutade ned att min buss backspegel låg på backen, efter lite pappers skrivande och flertalet bussar som körde förbi visar det sig att föraren inte tänker åka vidare pga felen på bussen. Sweet, kunde du inte sagt det lite tidigare? Var vi tvungna att fråga? Ytterligare en stunds väntan på nästa buss..

Sa jag att det skedde i storm väder?

Fast nästa gång tar jag nog hojen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *