Döds dommen…

IMG_4659-1.JPG
Ja…

Inget är brutet, ingen spricka. ALLT är helt! JiPi!

Jag gjorde ett besök hos Fysio2 idag där vi tittade i mitt knä för att undersöka fall jag hade några barn i knäet, vi gjorde alltså en ultraljuds undersökning. Vi hittade inget barn men inte heller någon spricka eller annat skräp som är jätte dåligt. Där emot hittade vi en bidragande faktor till mitt knä ont och det är en inflammerad slemsäck under knäet som spökar. Den är rätt irriterad och dubbelt så stor som vanligt och skapar irritation i knäet som gör att det gör ont. Så nu ska jag besäka en läkare för att få något antinflammatoriskt som ska påskynda procesen att kunna köra på hårt igen, så ytterligare ett tag med lugn träning…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *