Ö folk

”Man kan inte gå vilse de är en ö”
Förra helgen spenderade jag och min älskade sambo på Gotland, där gick vi faktiskt inte vilse! Inte på våran lilla cykel utflykt och inte häller på våra stads utflykter i Visby. Hade vi dock gått vilse så hade inte de varit ett problem då de är någon slags mur runt hela staden för att hålla turister inne och fåren utanför. Sjukt bra mur, klarade exakt de!

Jag och Matilda tog oss en lång helg och åkte iväg, slippa stressen och pressen hemma, vi tog båten från alla måsten. Träningen fick ligga på hyllan över helgen och blev ersatt av mat, promenad och bubbel bad.

IMG_0722.JPG

IMG_0731.JPG

IMG_0718.JPG

IMG_0720.JPG

Matilda var bakom kameran rätt mycket och tog mycket tillvara på bild, men dessa bilder var de jag tog, alltid något!

2 båtresor, både dit och hem. Hotell frukost, båda dagarna. Lokal mat, mums. Perfekt väder, trots blåst. Och min sambo. Kunde inte varit bättre!

One thought on “Ö folk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *