Jag trodde aldrig att de skulle hända..

Inget allvarligt då, men jag hade inte trott att en sak som denna skulle hända..

I helgen var jag och min bättre hälft Matilda bort bjudna på hennes väns bröllop, jag har bara varit på ett bröllop tidigare i mitt liv och jag kan väll inte säga att jag tyckte de va så sjukt kul. Men detta va mycket roligare. Efter en mycket fin ceremoni i kyrkan av en något otippad och spontan präst som tillvardags åker MC så bar det av mot festlokalen via båt (för brudparet, vi andra tog bil).
Väl på plats fick vi stå i snålblåst och regn (åtminstone tror jag de va regn, kan även ha varit svallvågorna) och välkomnade brudparet.
Bra middag, vackra tal och en något annorlunda bröllopsvals som avbröts och blev en bröllopsbugg.
När kvällen började gå sitt slut, efter tårta och omstrukturering av bord så hände de! Inte bara hade jag druckit vin (som jag inte lärt mig än) utan jag gjorde något jag inte gjort sen jag gick i 5an, nämligen dansat pardans! Jag blev uppbjuden av Matildas något bestämda kompis Emma. Men jag hann köpa mig lite tid genom att skämma ut Matilda med min första dans på över 15 år… Jag hörde inte så mycket skratt när hon dansade och jag mest snubblade runt. Men det berodde nog till stora delar på den höga volymen på musiken.

20140630-225341-82421487.jpg
Jag var tvungen att be Matilda om bevis på att jag faktiskt har gjort de..

Sen lämnar jag er med en mer lättsam bild som tröst

20140630-225752-82672777.jpg
Min nyfunna bonus vän Philip (Emmas pojkvän) Matildas photobomande kompis Gustav och jag som slicka mig om läpparna HELT omedveten om kameran..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *