Jag fäller en tår

Det är inte ofta, men ibland händer de. man känner sig rörd av något man ser på, eller hör tala om. något man egentligen inte har något mer att göra. Men idag tar det slut, slut för alltid. Det kommer aldrig bli sig likt… jag kommer sakna dig, för du har alltid varit väldigt nära mig, du har en plats i mitt hjärta oavsett vad du har gjort. Jag kommer sakna dig Jens…

Jens Voigt är det jag syftar på…

Cykelspårten kommer inte vara sig lik utan mannen som har en kasset som är 11-11-11-11-11-11-11-11-11-12 (när han körde 10 delat). Han är även mannen som har nyckeln till ”the hurt locker”. Han har även mer barn än vad man kan tänka sig och åker på TdF för att ta semester…

Jag sitter just nu och tittar på hans försök på en timmes rekordet, troligen är han klar efter 40 minuter.

Att Jens försvinner från klungan gör att hans konkurrenter kan pusta ut, förhoppningsvis får vi se honom som Director sportif, så att han inte försvinner från cykelsporten.

Han är min idol, det är få jag ser upp till men han, han ser jag upp till (han är 8cm längre än mig) han är spel nörd, tysk och väldigt speciell och enligt mig har han redan vunnit…

3 thoughts on “Jag fäller en tår

  1. Ja, han gjorde sin sista cykel relaterade ”tävling” i samband med times rekordet som han krossade nu i veckan.
    Betyder det att jag måste översätta allt jag har skrivit?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *