Laglös

Min plan är att mitt 2014 kommer att vara ett sådant år då jag kan visa mina framfötter för att ta cyklingen till nästa nivå, jag börjar ju faktiskt bli till åren när det gäller att komma dit jag alltid ha önskat så jag känner att jag måste ”stressa” igång det för att komma dit jag vill. men nu känner jag att jag kanske har missat en LITEN detalj, och det är att ha ett lag att cykla i.

Jag tror inte att man måste ha ett lag för att kunna köra i Seniorklassen i landsväg, men det är alltid skönare att ha ett gäng att köra med, köra för och bli körd för (om man nu kan säga så). Jag gillar den taktiska aspekten inom cyklingen och är helt okej rent taktisk men jag kan alltid offra migsjälv för någon annan så han klarar sig. Det är något jag har gjort sen jag va junior, gett bort vattenflaskor tagit luckor, hämtat någon polare längre ner i klungan, helt enkelt varit hjälpryttare, jag har alltid kännt att jag har gjort mer nytta då.

Till iår kommer det vara andra bullar, jag kommer sitta och gömma mig i klungan i min ensam het och göra exagt det som krävs av mig för att placera mig! jag kommer väll bli väldigt ego!

Seniorlag finns det faktiskt en uppsjö av, men alla verkar vara ”fulla” för jag har faktiskt skickat ut lite förfrågningar om det har lust att ta in mig, men jag har inte fått något svar. Så har ni något lag som saknar åkare är jag sjukt intresserad…

För jag behöver garanterat någon att åka med…-.-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *