Road ID

20130818-153420.jpg

Då har man tänkt lite på framtiden och sin egen hälsa, jag har faktiskt tänkt på det rätt länge att jag ska skaffa någon form av ID handling som jag kan ha med mig när jag är ute och cyklar fall det skulle hända något.

Jag fick tummen ur och skaffade mig ett armband från RoadID, så nu är jag både snygg och säker, riktigt snabb leverans och riktigt bra kvalitet på produkterna, ett enkelt armband i gummi med en metallbricka med min information på. Det finns större varianter och även halsband, men jag tror nog att armband funkar bäst för mig. För 29 dollar kändes det helt klart värt de fall det skulle hända något! Dom Rekommenderas varmt!

Jag råder alla till att beställa från dom, för man vet aldrig när något kommer att hända.

gå in och gör det här: http://RoadID.com/invite/46CWS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *