Helgens Crossande

I helgen var det dags för att testa om knäet skulle hålla så jag passade på att köra STHLMCX tävlingen på Kärsön.

Pumpade däcken och rullade dit, kändes helt okej påvägen dit, när jag kom dit å snacka lite skit med folk så gav jag mig ut på banan för att provköra lite men då började jag faktiskt känna av knäet lite men jag sa till migsjälv att jag skulle starta och se hur länge jag kunde köra.

Så väl på startlinjen var det utmed armbågarna och trampa på, kändes rätt bra men jag tycker nog att det gick bättre på Gärdet, men banan på Kärsön är inte riktigt min typ av bana med alla 180graders svängar vilket gjorde att jag tappade en hel del. Men jag höll mig nära max för att testa hur det skulle gå, och med sjukt hög puls så mörscha jag på. Jag tror jag va en av få som faktiskt kunde kliva av cykeln på ”Fel” sida på löphindret vilket gjorde att jag kunde cykla genom sanden utan problem. Där emot så blev jag stressad av 2 som kom ikapp mig och shablade till det i sanden så jag var tvungen att hoppa av, ett gasselhopp senare och några snabba löpsteg så skulle jag hoppa på cykeln igen. men icke, på något sett hade jag lyckats sparka loss snabbkopplingen på bakhjulet så jag fick fippla med det en stund innan jag kunde dra iväg och där tog all energi slut, eller iaf kraften att jag. Så jag höll mig trampande hela vägen till mål. Inte nöjd men bra träning!

och fina bilder blev det av: Anders Nyström

140913-077-andreasnystrom
140913-131-andreasnystrom 140913-179-andreasnystrom 140913-233-andreasnystrom 140913-405-andreasnystrom 140913-493-andreasnystrom 140913-581-andreasnystrom

Bilder saxade från Anders Nyström kungligt jobbat måste jag säga, och det är inte bara snygga bilder på mig utan de andra som tävlade oxå!

4 thoughts on “Helgens Crossande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *