För Crossande

Så då har man varit och tävlat lite CX igen, det var ett tag sen, framförallt då jag gjorde ett uppehåll förra hösten. så nu är jag riktigt sugen på att köra igen. dock lite ovant måste jag erkänna men jag märker rätt snabbt hur det kommer tillbaka till mig.

I Lördags var det extremt mycket som pågick i Stockholm; Triathlon, CX, Colour run och Bellmans staffeten! men hur många visste om att allt pågick typ samtidigt?

Själv bestämde jag mig för att köra CX loppet som uppvärmning inför Sthlm Tri som jag hade planer på att köra på söndagen men ut på det 3dje varet så fick jag ett framhjulssäpp som gjorde att jag tappade kontrollen på cykeln (började nämligen regna precis vid start, tack Hasse). När jag ramla så måste jag ha träffat en sten eller något annat hårt då jag stod kvar en stund och försökte komma igång men det gjorde så fruktansvärt ont så jag beslöt mig för att uppsöka sjukvård och få såret omhändertaget, tack grabbar! hjälpte mycket! Sen rullade jag hemmåt i regnet men påvägen hem stannade jag och terroriserade mina kollegor som körde neutral service på ITU loppet som gick! Mycket häng, Fotto med Vitryssar och draghjälp av Rune (på elcykel) till Max för att käka lunch. tack för hjälpen Rune. Hem var det lite svårare att komma, sjukt ont i knäet vilket gjorde det svårt att trampa.

140823-055-andreasnystrom 140823-062-andreasnystrom 140823-074-andreasnystrom

Bilderna är saxade från: Andreas Nyström

På kvällen hade jag och min kära sambo bestämt oss för att vi skulle äta middag och sagt och gjort, haltade in till stan, åt middag med henne och haltade hem igen medan hon fick umgås med sina gamla vänner och jag låg och tittade på BoJack Horseman (Netflix serie) med benet i högläge. Men det viktigaste för mig var att få ha en mysig middag med henne där vi blev uppassade utan att göra något.

dsc_2709_53f918e62a6b2249e4450c59Bilden är saxade från Matildas blog

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *