Sträva efter att bli perfekt

Jag har på sista tiden testat att leka lite med Strava, för er som inte känner till det så är det en tränings app där man kan tävla mot andra användare. Man lägger upp olika delsträckor ”segment” där andra användare kan se din tid och tävla mot den.

Jag gillar funktionen, principen och själva appen. Frågan är bara; kommer jag överleva med den appen eller kommer den stiga mig till huvudet? Jag är en rätt tävlingsinriktad person och eftersom att man tävlar mot andra användare finns det en stor risk att mina horn blir för stora och att jag kommer ”leta upp” segment i området bara för att slå deras rekord under mina turer.

Kommer träningen bli lidandet när jag ska träna en viss sak eller kommer jag bara ta det som en ”kul grej”?
Får väll köra ett tag och se vad som händer!20140609-183856-67136755.jpg

One thought on “Sträva efter att bli perfekt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *