Them Interwebs

Att ha levt utan att fast WiFi sen vi flyttade in har egentligen inte gjort mig så mycket illa, utan tvärt om, man har hunnit med så mycket mer annat skit som man normalt vis inte har gjort då man suttit vid datorn och Prokrastinera, inte bara med datorn utan även med TVn som vi för närvarande inte häller har haft sen vi flyttade in.

Men nu har vi både det ena och det andra, det dumma är bara att lgh är inte riktigt anpassad till en ”hög” nivå av teknik; Finns ingen Fiber i lägenheten och det närmaste telefonjacket är i hallen som dessutom inte har ett eluttag inärheten.

Projektet nu är att antingen flytta in hela routern med hela baletten och köra det helt i vardagsrummet, eller så får man dra en låååååånnnnngggggggg TP kabel hela vägen ut till PS4an samt TV så att man äntligen kan få titta på lite cykel på TVn! målet är ju helt klart att ha det uppe och fungerande fram till TdF.

20140613-203913-74353681.jpgvi får väll se vad jag får muta mina vänner med för att dom gör jobbet åt mig…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *