Bröllop

imageifjol var det betydligt fler bröllop än vad det var iår. i fjol var det hela 3 st brölopp vi gick på men iår var det ”bara” ett.

Denna gång var det Emma och Philips tur att gifta sig och denna gång var jag och matilda inte bara gäster. Vi fick nämligen agera lite mer som högra händer till dom under dagarna innan och under själva bröllopet. Matildas mamma fick lov att hjälpa Emma med att sy om lite på klänningen. Matilda var involverad i planeringen av brölppsdagen, när var hur. En annan fick bara raka order om vad som skulle utföras när, Duka, tänd lampor, ät, mota ut fulla Australiensare. Men jag klagar absolut inte! det var otroligt kul.

Nu har man fått en annan inblick i hur det faktiskt går till, och lärt sig lite småknep om hur man ska göra för att det ska gå rätt och smidigt till. Det är otroligt mycket planering som går in i ett bröllop för att få det att flyta smidigt och inte bara 1 person kan ha koll på det utan det måste vara fler och framförallt kan det inte bara vara brudparet som ska ha koll utan det måste vara någon som inte är i rampljuset!

Jag är glad för att jag har fått vara med och hjälpa ett par så goda vänner som Philip och Emma och är riktigt glad för deras skull. Tack för att vi fick dela denna dag med er och att ni litar på oss så pass mycket som ni gjorde, Tack Emma och Philip Allison

image

och tydligen var det inte bara brudparet som behövde hjälp! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *