gamla vanor

Jag såg just att jag för 1 år sedan hade en motivations svacka och så även nu. Kanske inte en motivations svacka denna gång utan lite mer total misär i mina ögon, jag har helt enkelt gjort lite mer än vad min kropp klarar av och då är det inte fysiskt utan rent psykiskt. jag har helt enkelt lagt fokus på fel saker de senaste dagarna vilket har gjort att jag helt enkelt inte mått bra och inte orkat träna eller göra något annat för den delen. Nu i helgen har jag i stort sett bara sovit och brutit ihop, men som man säger;

Bryt ihop och kom igen…

Det bästa med helgen va att jag slapp köldskador i varken Uppsala eller Skövde i lördags, eller för den delen. Jag har iaf inte tappat motivationen helt, jag vet vad jag gjorde fel förra veckan och jag vet vad jag ska göra för att det ska bli bättre, det gäller bara att göra det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *