SMACK Tempot

Då har vi kört lite tempo tävling. jag vill väll inte säga att det är min starka sida men det gick rätt bra. Allt gick enligt plan om jag säger så. Hade redan innan start gjort en riktigt plan på hur jag skulle gå ut för att hålla hela vägen och även kunna ha lite kraft kvar för Hovet tempot dagen efter.

Kom dit hämtade nummer lappar till både mig och Daniel ställde upp mina grejer och började förbereda mig, på med hörlurarna med lite skön peppade musik av EL-P och Killer Mike på med utrustningen och upp till start, jag nervös som vanligt började prata skit med allt och alla framförallt kommissarien vid starten. Ute på banan kom jag snabbt in i ett bra flyt med bra tryck. halvvägs ut till varvningen så började jag se Emil som startade fram för mig och kände att jag kanske skulle få göra en ny grej, köra om personen som startade före mig. på vägen upp till varvningen så körde jag om Emil sen var det bara hemvägen kvar, då började det bli lite tungt och jobbigt men då visste jag att det inte var så långt kvar.

även fast jag står på fel plats

även fast jag står på fel plats

Det var bara att bita i och sitta still köra på och hitta fokus och köpa på, jag försökte köra smart och märkte att 53-11 kanske är lite för lätt i vissa lägen. Liten spurt in i mål och en stabil 2andra plats resulterade det i.

Efter prisutdelningen så bar det av hem till min personliga chaufför som hjälpte mig under tävlingen för att fira en pall plats och även lite Valborg. Nöjd med tävlingen och nöjd med kvällen! tack alla inblandade!Firar lite

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *