Hunger efter kunskap

När jag gick i skolan så var jag rätt skol trött och pluggade aldrig vidare då jag kände att jag kunde göra mer nytta fall jag gjorde något annat, men nu känner jag en hunger efter mer kunskap. Veta hur saker fungerar och hur man kan utveckla sin egen potential, både inom mitt professionella yrke och min träning. Detta har väll väckts lite av att jag hamnat i hamster hjulet på jobbet vilket jag faktiskt trivs lite med då jag har fått en helt annan rutin än tidigare och har då fått tid att spendera på just träningen och annat utan att känna mig stressad över att jag inte hinner med något i samband med de har ju ett intresse veckats att hitta på något annat eller snarare utveckla det jag redan kan och är duktig på.

Nu nyligen har vi fått chansen att utbilda oss i en utbildnings portal från Trek som är väldigt lärorik och intressant där jag spenderar lite tid i för att lära mig så mycket jag kan. Jag har även börjat läsa mer om hur proffsen tränar och hur de kan gynna mig samt på hur kosten påverkar olika individer.

På temat att utbilda sig har jag även fått möjlighet att delta i en studie på GIH men jag har inte riktigt valt om jag ska göra det eller om jag står över det.

One thought on “Hunger efter kunskap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *