Vardag igen

IMG_1029.JPG
Efter en period vintervila så är det dags att hoppa upp på cykeln igen. Allt för att låta kroppen vila upp sig lite efter mitt första tränings block som jag hade under CX sesongen så passade jag på att bli skadad, vara förkyld, ta det lugnt och bli förkyld igen. Nu har förkylningen börjat släppa och jag har kunnat börja släppa på mer på träningen. Viloperiod i all sin ära, men jag känner mig så sjukt rastlös och insnöad när jag inte får vara ute och röra på mig. Som tur va har ju Rockstar Games släppt sin uppdaterade variant av GTA 5 med lite ny grafik till Next Gen boxarna och även lite nya saker i spelet som jag har utforskat medans jag varit hemma och inte tränat..

Nu har jag nästan spelat klart lagom tills träningen börjar igen… hoppas bara jag kan slita mig ifrån tvn för att träna lite…
IMG_1030.JPG
Var ju tvungen att ta en bild vid Vinewood skylten på natten för att de är så fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *