Stirrar djupt ner i kaffekoppen

Idag är en såndär dag då man egentligen inte orkar göra något men man vet att man måste sätta igång med att göra det man inte har hunnit med tidigare i veckan när man egentligen hade velat gjort inget, eller kanske massa andra saker som inte handlar om det man borde göra hemma med tanke på det fina vändret som är ute hade jag häldre varit ute och åkt skidor än att vara hemma och fixat det jag inte hann med tidigare i veckan. Jag hade hälrde pillat på MTBn än att ”plugga”..

Ibland måste man göra saker man inte vill.. och spara dom sakerna man vill göra till dagar då vädret inte alls är lika fint som det är nu.. jag tror iaf de är fint vänder har bara tittat i kaffekoppen än så länge…

 

IMG_5147.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *