Ögon inflammation gav kork kanon

Eftersom att jag tidigare i veckan låg hemma med ögoninflammation och inte visste hur pigg jag skulle vara till helgen så blev det lite svårt att åka ner och köra SM i CX och Cupavslutningen som jag faktiskt hade sett fram emot då jag har visat en riktigt bra och uppåtstigande form kurva.

Tyvärr valde jag att stanna hemma för att kurera mitt öga och min kropp och har haft en skitvecka rent ut sagt gällande cyklingen. Detta till min sambos stora förtjusning då det betydde att jag kunde åka med henne på en Scout Hajk i Flen, närmare bestämt 40-års jubileumet av November-fajten i Vadsbro-Blacksta som förövrigt var den kåren som startade November Fajten för 40 år sedan. Vinsten i November-fajten är att man ska anordna nästkommande års fajt.. Vadsbor-Blacksta har bara anordnat 2 November-fajter, med flit? det förtäljer inte historian.

Iår stod vi som funktionärer på en eldnings kontroll där målet var att skjuta iväg en kork så långt som möjligt på kortaste tid. Detta gjordes genom att värma vatten och bikarbonat med en eld i ett metallrör. rätt kul övning. framförallt eftersom att det gjorde oss lite varma då vi hade våran egna lilla brasa att stå vid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *