Sändigt uppkoplad

imageDet känns ju som att tiden vi lever i hela tiden går mot att vara mer och mer uppkopplad och hela tiden ha kontakt med allt och alla för att säkerställa att vi faktiskt lever verkar det lite som. Nu har jag tagit steget till att vara lite mer uppkopplad men med förhoppning att jag ska vara lite säkrare på vägen. Jag har nämlige skaffat mig ett Garmin VívoSmart band. Det är en ”vanlig” stegräknare men med en twist! Den är smart! Lite som en Smart-watch så går det att koppla den till telefonen. Inte bara för att föra över sin aktivetet utan på den lilla OLED skärmen kan man se vem som ringer, sina Mail och sina SMS så nu behöver jag aldrig rota fram telefonen när jag är ute och cyklar för då kan jag se direkt vem som vill mig något, läsa och ev. svara.

Jag räknar även med att den kommer hjälpa mig att hålla koll på att jag trycker i mig tillräckligt med mat beroende på hur aktiv jag är..

Nästa steg är bara att dom bygger in en alkomätare och börjar mäta blodsocker nivå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *