Planering och framtid

Jaha? varför är det nästan alltid så att man planerar en sak och kroppen vill en annan? Man har en dag då man ska hinna med så mycket och så tar den första saken man ska göra så mycket mer tid än vad man har trott? eller när man ska göra en sak och mår piss? varför är det alltid så?

Jag börjar tröttna lite på mitt oflyt och framförallt eftersom att jag har framtida saker som ska planeras och genomföras, betyder det att jag egentligen inte ska planera? eller ska jag planera mer och sluta lyssna på kroppen? Hur gör man när man har planerat A men ligger och kräks? eller planerat C men B tog längre tid så man inte hinner med C som egentligen var viktigare än B?

vad har ni för lösning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *