Framtid då och framtid nu

För att runda av året har jag funderat lite på vad som händer nästa år och vad man har haft för drömmar tidigare och vad som har blivit av med dom, När man va liten så hade man ju helt klart andra drömmar än vad man har nu, men hur mycket har dom egentligen ändrats? Jag tänkte ta upp lite saker som jag drömde om när jag va liten, typ dröm jobb, dröm bil osv. hur har det ändrats? och vad är rimligt just nu?

Dröm bilen:

När jag va liten var det helt klart en Dodge Viper GTS, Dock känns det höst orimligt just nu.. Hur ska jag få med mig cykeln? med tanke på den gigantiska motorn som sitter i den lär jag inte ha råd att använda den men det är helt klart något jag drömmer om även idag.

Vad drömmer jag om för bil idag då?

En liten Golf… en liten snabb smidig Golf. känns inte så ormilgt… men lite halv opraktiskt, jag kan inte ta den någonstans ute på landet, jag får knappt plats med en cykel i den. men det är fortfarande en dröm helt klart.

Men vad är realistiskt?

Audi kombi? ja? 4 hjulsdriven så man kommer fram på landet, kombi så man får med sig allt, och möjlighet att transportera cyklarna på taket. SEN kanske det är något under motorhuven som inte tillhör det ”normala” det är ju därför det fortfarande är en ”rimlig” dröm 😉

När jag var liten drömde jag om att bo där jag jobbade med hela min familj, jag ville öppna en resturang där hela familjen jobbade och bodde. Det var när jag va typ 7 år gammal. Nu känns det lite orimligt. Drömmen är ju att ha ett hus i Stockholm med mycket tomt och avskiljt men ändå centralt, som sagt. En dröm.

Vad är då realistiskt? ett hus är inte ormilgt. men kanske inte i Stockholm. Kanske blir till att emigrera till mälardalen.

Vad kan man ha ett hus? joo ett hobby rum! När jag var liten drömde jag om att ha ett rum med modelljärnväg. ett rum man kan bygga upp och pilla på när man har tid och vill vara ifred, ett rum där man kan bygga och leka

Kanske inget jag drömmer om direkt nu, hade varit lite kul och nördigt men det är inget jag drömmer om aktivt. nu drömmer jag mer om:

ett hemma gym! eller snarare ett garage gym!

Vad är en rimlig dröm? helt klart ett hemma gym, kanske lite enklare än det som är på bilden men det är ändå rätt rimligt.

Dröm jobbet när man var liten är inte riktigt vart det blev av när jag ”blev stor” jag drömde om att bli lego designer

bygga lego hela dagarna och ha mycket legobitar att tillgå som hälst! vilken dröm!

Drömmen just nu är ju att bli profs cyklist, letar på arbetsförmedlingen med jämna mellanrum men hittar inget. Hur kan man då få jobba med det men ändå inte? joo man kan ju fortfarande jobba inom cykling som RnD eller säljare, det finns fortfarande i huvudet.

och när det gäller tävlingarna är det bara en lite sak som ändrats…

Jag har alltid drömt om at bli bäst.. Men jag har aldrig sagt i vilken gren. eller i vilken ålder. så chansen finns fortfarande!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *