Nästa år är redan här… Snart

Jag sitter nu och funderar och blickar framåt, på nästa år. och nästa års tävlingar för att se hur bra jag kan bli om jag skärper till mig.

Jag sitter och reflekterar över vad jag har gjort för fel i min planering, vart jag kunde ha gjort det bättre och vart jag kan bli bättre inför nästa år och jag tror jag har hittat vad problemet är och det är helt klart min lathet. Att känna efter lite för mycket inför en träning och välja att vila. Jag kommer till nästa år försöka träna mer, på andra tider för att få ner träningen och vara mer ”obekväm” träna mer med mina vänner ist för att träna själv. Jag har en kompis som inte kompromissar på sitt privatliv när det kommer till träningen vilket gör att han har tid till båda sakerna, det i kombination med att kombinera träning och att umgås med vänner tror jag är ett bra recept till framgång.

Kombinera pass och lyssna på tydliga tecken från kroppen för att träna så mycket som det bara går. Jag har även lagt om mina mål och kommer inte satsa på en hel cup eller flera tävlingar utan jag kommer punkta några få tävlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *