Påsk

Så, nu har det varit Påsk och lite ledigt, vilket har varit skönt. så nu är batterierna lite laddade inför stundande tävlingar. Börjar faktiskt kännas både bra och nervöst nu inför vad som komma skall. oro inför sjävla tävlingarna men en viss förväntan med att äntligen komma igång med lite race!

Påsken var annars riktigt bra, vi var med mina vänner då min familj är på okänd ort och Matilda var tvungen att jobba så vå valde att inte åka till Flen. Men det gick verkligen ingen nöd på oss!

Nu har jag 2 veckor av hunger nöd och ensamhet framförmig då Matilda är bortrest till Brasilien i 2 veckor, men jag har redan fått 1 inbjudan till middag (som jag inte hunnit svara på) samt att jag och en annan kompis faktiskt ska träna lite med varandra i nästa vecka och då blir det mat efter det. så jag kommer nog överleva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *