En påsk har passerat

Överlevde ni påsken? Det gjorde nämligen jag!

Detta trots det något deprimerande väderomslaget som vi råkade ut för, men det är ju sånt som kan hända i April. Tyvärr var jag inte riktigt mentalt förberedd på att det skulle bli så. Men då är det ju bra att det är påsk för då kan man tröst-äta utan att någon egentligen tänker på vad man håller på med, Smart va?

Vi tog tåget ner mot Flen för att vara på landet under påsk då Matilda inte jobbade över påsk. Planen var egentligen att åka ner till Horn men det blev lite svårare då vi inte hade någon bil att åka med så det fick bli tåget till Flen för att fira påsk där denna gång. Vi började med att vara hos Matildas pappa och fria där med hans sambos barn och hennes föräldrar tillsammans med Matilda syster och pojkvän, riktigt trevligt och lyckat.

Sen åkte vi hem till Matildas mamma för att klappa på får.

Matilda blev riktigt populär bland fåren.

På söndagen blev det kombinerad födelsedag och påsk lunch med Matildas mammas sida av familjen. även den riktigt lyckad trots att Matilda och jag släpade med hennes syster och pojkvän på en liten utflykt.

Vi passade även på att hälsa på Martina och Andreas med lilla Markus. Markus var dock inte på toppen humör men alla har vi våra bra och dåliga dagar!

Sen tog vi bilen hemåt!

Nu har jag försökt ta det lugnt på min sista lediga lediga dag och laddar för en ny arbetsvecka… som tur är den 1 dag kortare än vanligt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *