How street are you?

Shit va jag är gangster känner jag!

I Lördags var jag på Street art utställning och igår var jag på konsert. Känns bra att få göra andra saker än det man brukar göra, lite omväxling i det dagliga livet.

Jag måste säga att det va lite speciellt att vara på Konsert själv, men det är så det blir fall ingen annan vill gå med en för att man har så konstig musik smak. Men jag måste säga att det var riktigt bra att gå själv då man kunde göra lite som man ville, man kunde smyga fram utan att vara rädd att man tappade bort någon eller tänka på någon annan utan man kunde göra lite det man själv kände för.

Själva spelningen var riktigt bra, först var energi knippen Danny Brown upp på sen som fick igång alla riktigt bra jag gillar egentligen inte riktigt hans musik men han har några pärlor och alla andra tyckte det var bra, hans DJ som han hade med sig va riktigt bra! Kändes helt klart som en skön lirare! Sen var det dags för Run The Jewles! Helt klart sevärt! Eftersom att jag var själv så smög jag mig längre och längre fram mot scenen och hamnade väldigt långt fram. Stod på gränsen mellan dom som stod och dansa och hoppa och dom som stod still och ju längre det gick desto längre fram kom jag. Riktigt coolt att få lyssna på dom! Helt sjukt framträdande både när det gällde energi och dynamik dom emellan!

Idag är jag dock rätt trött då det blev lite senare än vad jag hade räknat med, tror inte det är någon bra uppladdning inför kvällens Zwift race… Får se om jag kanske tar det lugnt ikväll ist… men känner jag mig rätt så blir det nog inte det 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *