Skynda långsamt

Jag ogillar det här med att skynda långsamt är inte riktigt min grej.

Jag har ju sen ett tag tillbaka haft problem med min hälsena, det blir bättre varje dag men det tar för lång tid enligt mig. Jag har haft lite otur nu på våren med olika former av skador. Det började med att jag fick problem med axeln under Holland resan som satte mig till några dagar då jag inte kunde köra tävlingarna nere i Holland vilket var ett av de stora målen med den resan. Blev ju magsjuk på GC och nu.

Nu när jag varit varit hemma några veckor så har jag dragit på mig problem med hälsenan som ställde till stora problem på helgens race. eller ja, den ställde till problem, jag fick ju ont. Jag tycker alltid det är svårt att vara skadad då man inte riktigt vet vad man ska göra för att bli hel på snabbast sett igen. Total vila? eller träna sig igenom det? det är allt svårt. Jag har försökt göra en kombination av det men det är så sjukt frustrerande då man inte vet om det är just det man behöver för att komma tillbaka så snabbt som möjligt. Tränar man tar det längre tid, tränar man inte tappar man formen…

Jag tror på amputation… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *