bortglömd…

Inte bara hemsida är bortglömd utan så även jag..

jag har glömt hur man gör när man ska skriva, jag har glömt hur man gör när man cyklar.. jag har glömt väldigt mycket på sista tiden. kanske på både gott och ont, för då kan jag alltid lära mig något av det. Eller lära mig allt på nytt igen..

Det har varit lite upp och ner med mig under sommaren på lite olika plan och ist för att kämpa igenom allt och bara må sämre så har jag försökt skapa mig själv tid och rutiner under en period och valde därför att lägga hjälmen på hyllan för resten av året vilket jag känner var rätt beslut då jag har hungern kvar att cykla men inte riktigt haft orken att titta på cykeln eller för den delen träna. Det är därför ni inte har sett mig på några tävlingar eller ens här för den delen då jag inte haft något att rapportera.

Jag hade en plan innan denna säsong men känner att jag aldrig gav mig chansen att slutföra den pga olika anledningar så jag kommer glömma bort detta året och lossas som att det aldrig har hänt och flytta fram dessa mål till 2017 för att se vart det leder och kanske även tänka på en framtid efter 2017, inte bara på cykeln utan som människa. Jag har nämligen insett att jag inte kan vara 3 olika personer, Tysken på Cykeln, Tysken på jobbet och Thomas hemma. Det är faktiskt samma person och det är ibland lite svårt att kombinera dom 3 men det är något jag måste lära mig bättre och jag måste hitta balansen mellan dom. Nästa år kommer Tysken på Cykeln hamna i fokus men han kanske hamnar i skym undan för Thomas hemma/privat inför 2018…? det är ett beslut för mig att ta då inte idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *