Lida Loop, jag är glad över att jag har en plast cykel

Igår var det dags för att köra loppet där jag alltid säger att det inte regnar på, iår fick jag äta upp de med råge..

Lida loop – DNF

Tänkte väll fortsätta traditionen med att köra lida loop så jag stod i backen även iår utan några större förhoppningar, jag satt med väldigt bra i mina ögon första loopen men ut på andra, när regnet kom så fick jag det mycket svårt att kontrollera cykeln i skogen och när man kom ut på diagonalen så började det regna mer och mer, när man kom bort till mina hem trakter på andra loopen så byttes regnet till hagel vilket blev mindre kul, inget grepp på rötterna, sönder frusna händer som gjorde att jag inte hade någon kontroll, just när det börja hagla så hör jag hur blixten slår ner alldeles i närheten av oss då det knappt var någon fördröjning mellan Blixt och smäll, jag var otroligt glad över att jag hade en plast cykel då…

efter att ha kört 1:30 så kände jag inte mina händer och kunde inte växla. då kände jag att det va helt kört för mig och då va det bara att ta mig tillbaka för att få på min varma kläder. Åkte runt och huttrade bara för att hålla värmen, tillbaka i Lida så fick jag på mig varma kläder och rullade snabbt hem för att ställa mig i en varm dusch, och när jag stod där passade jag på att klä av mig dom iskalla leriga kläderna, så ja, jag duscha med kläderna på…

Jag vill tacka alla som var med och hjälpte till och hejjade på mig trots regnet och kylan! Tack Ericsson, Matilda, Petra och Åke. Iår var det inte mitt fel att det gick åt helvete!

 

20130611-154304.jpg

20130611-154311.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *