Försöks kanin eller påskhare?

Under påsken ska jag leka kanin medan jag jagar Hare.

Jag har fått uppgiften och äran att testa lite däck av jobbet, Så under Påsken lär det bli en hel del MTB för att kunna utröna vilken som är bäst på vad! Vi har fick lite olika varianter att testa på och för bästa resultat så blev vi som testar indelade i lite kategorier. Lätt rullat/Tung rullat-bra grepp och mellan gruppen. Jag hamnade i mellan gruppen. Den klassiska omöjliga gruppen där man ska hitta ett däck som funkar för både mycket lera och lätta grusvägar. Än så länge tänker jag inte avslöja vilka däck jag håller på att testa här på bloggen men det kommer nog snart bilder och lite första intryck!

Det betyder faktiskt att jag är tillbaka i skogen vilken jag inte har varit på ett tag vilket är rätt skönt! jag är tillbaka på mina gamla stigar som jag har cyklat på sen jag va liten, eller aa när jag började cykla lite mer seriöst. Skulle vara sjukt intressant att se hur jag ligger till jämfört med mig som junior. Hoppas på att jag är snabbare nu iaf!

Kände att jag behövde en bild på någon vetenskaps man eller försökskanin så jag tog en bild på Rick Sanchez som är en av den mest missförstådda i forskaren på jorden i C-137.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *