Slut på en era

Tom Boonen körde sin sista tävling i söndags och vaknar dagen efter som en fri man.

Snacka om att gå ut för fullt på sin sista tävling, han gick verkligen för fullt på gårdagens Paris-Roubiax och gjorde allt han kunde, han cyklade som om det inte fanns någon morgondag. vilket det inte gjorde för hans del.

I början av min karriär som cyklist tyckte jag inte rikligt om hans sett, hans stil och hans sett att aggera. Ju mer jag har tittat på honom och sett honom aggera så har jag börjat gilla honom mer och mer. Kanske inte hans festande och att han kör massa snabba bilar som han inte kan hantera. Men jag gillar honom som cyklist och stil förebild. Jag menar, hur många vågar tävla med benvärmare över byxorna?

Det är inget som är riktigt okej när man tävlar i mina ögon, men han vågar!

Sen måste jag erkänna, Tom Boonen har haft sjukt dåligt inflytande på mig, jag har tittat på hans sett att cykla och försökt kopiera den. Jag har tittat på hans cyklar och försökt kopiera dom och fastnat för en sak som ingen annan verkar ha fastnat för och det är hans sadel. Han har haft den klassista San Marco Concor sadel och det har även jag haft, och gillat den. Specialized utvecklade en sadel tillsammans med Tom som ingen tycker om eller kan använda. Jag älskar den och sitter jätte bra på den vilket bara verkar vara jag och Tom som gör. Sen så tävlar han nästan alltid utan handskar..

Och så även jag…

Alla bilder är saxade från internett

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *