Var det vår tur denna gång?

Det är lite svårt att förstå att något så hemskt kan hända i våran relativt lilla stad. Att någon vill skada så många människor och lyxas med det. Men en sak som jag tycker är underbart att se är hur folket har öppnat upp sig för varandra och erbjuder hjälp för dom som är drabbade, Allt från pizzor till soffor att sova på.

Jag vill även säga att jag är djupt imponerade över alla våra medmänniskor i uniform, allt från sjukvårdare till militärer, tack för att ni finns och visar er på plats så snabbt.

Jag befann mig på jobbet när det hände och visste att Matilda var påväg in till stan så jag blev genast mycket orolig och ringde henne direkt men hon hade som tur var inte hunnit in till stan än utan fastnade i Årstaberg vilket var mycket bettryggande. Men jag måste ända säga att det tog rätt mycket på mig och var helt slut på fredagen när vi kom hem och även på lördagen. Ville bara sova, jag vet inte om det var från händelsen eller en jobbig jobb vecka men slut var jag iaf.

I veckan har jag hunnit med en hel del och det känns riktigt bra att saker börjar flyta på igen trots att det inte blev samma mängd med träning som jag hade önskat under veckans slut, men det hoppas jag på ändrar sig under påsken. och förhoppningsvis blir det inte lika dåligt väder som dom hotar med!

Men vi ska väll avsluta med något kul, titta bara på Matilda hur glad hon blir av att Cykla!

Sen har en av mina favorit animerare Tomska släppt en ny video, han har haft en serie under en period han har kallat för ASDF där han har samlat massa små klipp, nu släppte han sin 10!

Fall ni vill förstöra resten av dagen och ha en otroligt bra låt fast i huvudet?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *