Tour de vurp..

Nää jag vet inte vad jag ska säga, jag sitter just nu och kollar på TDFs 9 ettap där de händer otroligt många läskiga vrupor, dels så åker Vinikorow rätt fram i en utförslöpa och bryter höften/höftbenet. De som va rätt skönt att se va att se var när hans lagkamrater stannar och hjälper honom upp ur skogs dungen han hade flugit ner i.

Under eurosports sändning med Vacchi och Adamsson så diskuterar dom hur servisbilar, kamra motorcyklarna kör och att de är sällan vurpor händer med tanke på Sörensens vurpa med en MC tidigare i veckan då hans cykel fastna i MCn och Sörensen slängs av rätt ner i ett dike medans hans cykel åker med i över 1 Km.

Nu händer de otäckaste jag har sett på länge, en av de oficiella bilarna försöker köra om utbrytargruppen och svänger rätt in i gruppen för att undvika ett träd, han svänger in i Flecha som tappar kontrollen och gör så att Johnny Hoogerland flyger en bra bit, ner i ett dike och in i ett taggtrådsstängsel. Vad tänkte hans som körde? Köra om på en väg som är knappt så bred att 2 bilar kan mötas och bli förvånad när de dyker upp ett träd?! I en allè? Vem hade tänkt sig att träden står eftervarandra i en allè av alla platser!

Jag blir både upprörd och skrämd. Har dom redan glömt vad som hände under Girot?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *