Vardagsknep

Ja, vad har ni för vardags knep egentligen?

För att underlätta vardagen så har man ju utvecklat några knep, jag brukar försöka frakta alla saker jag behöver under veckan på jobbet dit på måndagen och hem på fredagen, då har jag några dagar i veckan som jag slipper ha med mig massa saker.

Jag brukar värma saker långsamt (äger inte ens en mackor) för då kan man göra andras saker samtidigt. Jag kombinerar även saker, på både gott och ont. Sitta på rullarna och svara på mail är en klassiker. Jag lyssnar även på informativa podcast när jag lagar mat eller pillar med annat.

Ja, jag vet att det inte är väldens bästa sett att hantera sina problem på och att det kan skapa en del stress men jag känner att ibland så får man tänja lite på gränsen mellan stress och effektivitet…

One thought on “Vardagsknep

  1. Frakta saker!?! Du ska få låna min Bullitt en dag så du kan lasta på riktigt. Du kommer inte behöva släpa på flera veckor..
    Förutsatt att du har mkt extrakläder pods samt matlådor redo. Samt att Paul tömmer frysen på jobbet med sin mat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *