Vardags studier

Är det bara jag eller är det kul att veta saker? jag har alltid ett hunger av att veta saker jag inte har någon koll på. I situationer som när man sitter och snackar om något och en frågeställning dyker upp; Ja? vad är egentligen värdens snabbaste flygplan? Då är jag den första som tar upp telefonen och googlar för att ta reda på fakta! dock så vet jag faktiskt vilket som är världens snabbaste flygplan utan att googla. X-15 men den användes egentligen bara till att flyga snabbt, ska man ta ett ”riktigt” flygplan så är det i mina ögon SR-71 Black Bird men även den användes minimalt under kalla kriget.

Ja, jag även sjukt bra på onödigt vetande.

Men det jag tänker på att många nu förtiden inte tänker på att dom har all fakta i världen framför deras fingrar och inte bryr sig om det. Det betyder inte att allt man läser på internett är sant, utan det handlar om att hitta fakta och vara källkritisk till det.

På jobbet har vi en del utbildnings portaler att jobba med och jag tycker faktiskt det är kul! jag skulle dock inte vilja bli en yrkesstudent. Men små saker och allmän fakta är sjukt kul i mina ögon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *