Brandrök

Ingen rök utan eld, eller vad är det man brukar säga..

Helgen blev inte riktigt som tänkt, meningen var att det skulle bli en helg av pillande och fixande hemma i Stockholm. Efter en vanlig arbetsvecka men riktigt bra träning. Framförallt ett nytt rekord på milen löpande vilket jag var rätt nöjd med.

Men på Torsdagkvällen fick vi besked om att det hade brunnit hos Matildas Mormor vilket betydde att vi fick ändra våra planer lite. Inga allvarliga skador på huset och inte häller mormor utan materialet som som stod i källaren. Det var nämligen så att det började brinna i en av hennes frysboxar i källaren och det blev en kraftig rökutveckling i hela källaren. Alla djur och människor kom där ifrån helskinnade men mycket saker blev tyvärr kraftigt rökskadade, Tyvärr.

Vi åkte dit på lördagen efter att vi uträttat lite ärenden här i Stockholm för att vara fullt behjälpliga på Söndagen. Men det visade sig att vi inte kunde göra så mycket utan att det var sanerarna som skulle göra mestadels av jobbet.

När vi ändå var där ute fixade vi med lite andra saker.

Vi klättra bland annat i träd, eller vissa av oss gjorde det medan några andra tog hand om nedsågade kvistar, rensa rabatter och målade hus. Väldigt behagligt att jobba för mat och sovrum ibland.

En annan rolig sak som hände i veckan var när jag fick paket från GymGrossisten som jag inte fick ut ur brevlådan. Brevbäraren har ju nyckel så han kan öppna hela fronten på våra post fack, dom är LITE större än våra luckor som vi har. Brevbäraren hade nämligen stoppat in paketet så att den PRECIS fick plats. vilket betydde att jag inte fick ut paketet genom min vanliga lucka…

Uppfinnelserik som man är så öppnade jag paketet I brevlådan. Ena burken kom ut utan problem, den andra va lite svårare då locket var lite hårdare. Så jag fick skruva av locket på förpackningen för att få ut den i brevlådan. Tur va bara att det va en lite försegling på burken så allt innehåll inte rann ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *