Äggkoppar

Igår var min mor över för att byta ut en fotölj vi hade hemma mot en i läder som hon inte riktigt tyckte passade in i deras hus.

IMG_0084.JPG
Inga konstigheter med de, jag tycker faktiskt att den nya fotöljen passar in bättre än den gamla som var gjord i blått tyg. Men det är inte de som var det bästa, hon kom nämligen över med en del gamla saker, inte bara från min barndom utan även från min pappas barndom. Hon kom även över med något som jag faktiskt har saknat väldigt länge och trott har varit förlorat och det är nämligen Farfars gamla ägg koppar han gjorde. När jag fick se dom började jag faktiskit bli väldigt känslosam. Efter det hittade jag en tidigning där det stod om Farmor och farfar efter Enbomaffären, en spion affär där det var väldigt många som blev felaktigt dömda, jag har aldrig satt mig in i vad som hände men nu väcks ett visst intresse då jag aldrig har riktigt vetat vad som har hänt. Det ända jag vet är att farfar har suttit i fängelse under usla förhållanden. Jag känner mig lättad över att jag har fått tag i farfars äggkoppar och farmors diskhanddukar…

IMG_0083.JPG

2 thoughts on “Äggkoppar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *