Tränings koma

På hösten brukar många vara trötta på cyklandet och känna att de ska bli skönt att göra något annat ett tag, men så efter några veckor så kommer redan de första bilderna upp på sociala medier på när de gymmar, åker skidor och kör test cykel där man tycker att det är så ”skönt” att köra lite riktig hårdträning och att de gillar vintern.

Vänta här nu…

Så ni säger att ni gillar att träna men inte att tävla? jag kan visserligen känna igen mig i de då jag själv gillar träningsperioderna med hårda träningar då man kan lägga 100% fokus på träningen utan att vara orolig för att prestera på nästkommande tävling. Det är ju det vi tränar för, Att tävla! När jag tränar brukar jag alltid drömma mig bort till sommaren och olika tävlings scenario, på sommaren intalar jag mig att det är bra träning med att ta i som en galning…

Summan av detta är iaf att jag ser fram emot tävlingarna i sommar!
Kavalkad med monark bilder

IMG_0931.JPG

IMG_1029.JPG

IMG_1146.JPG

IMG_1028.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *