Test utfört

Så då har jag utfört en av vinterns första testar, Denna gång med ett lite annorlunda test protokoll. inte det gamla vanliga 20″ testet utan ett protokoll som jag fått av Outvitro som är en av klubbens sponsorer.

Testet bestod av 3 delar: 1 st 15 sekunders sitt sprint som jag gjorde rätt så bra, ingen super duper Watt man ändå en bra insatts. Kanske hade kunnat få ut lite mer fall jag hade tränat lite mer och verkligen hittat den bästa växeln.

Sen var det en 4 minuters intervall där tanken var en negativ splitt, vilket jag faktiskt tror att jag lyckades rätt bra med. Vad kan man lära sig av det? Att man kanske går ut lite för mjukt när man kör och kanske klarar av mer än vad man tror?

Sist var det dags för en 20″ intervall med samma tanke om den negativa splitten, kanske inte det lättaste när man vet att man har väldigt långt kvar som man måste hålla samma tempo. Det gick väll enligt planen och jag körde väldigt mycket på känsla. Blev lite svårt på slutet då jag hade valt att köra uppför men backen var inte tillräckligt lång så jag fick köra vidare över  toppen, en bit utför och vända. Det gav lite ryckig kraft men jag tror nog inte jag hade kunnat köra snabbare.

Nu väntar jag på resultaten av testet som jag borde få inom kort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *