Det är väll Söndag idag?

He…

Okej, det är inte Söndag jag vet! jag vet även att det var ett tag sen jag skrev något längre men det har varit lite stökigt nu ett tag men det är ju vår! Då blir det lätt så att allt inte hinns med men jag ska ta mig i kragen och lägga upp lite saker kommande veckorna! För vet ni? jag har gjort en del sen sist och inte bara latat mig! Jag har varit på Kurs OCH varit på en ö. Men i helgen som va så åkte vi ner till landet för att fira in våren i Vadsbro.

Vi åkte ner efter en lång arbetsvecka till Flen på fredag kvällen för att utnyttja helgen till max, Lördagen fick jag spendera ute i skogen där jag jagade grusvägar och stigar i området, lättare sagt en gjort, men det var lättare sagt än gjort. Stigar var det lite svårt att hitta och dom jag hittade slutade mitt ute i ingenstans. Men dom har börjat avverka en hel del skog i området så jag passade på att utnyttja deras spår i skogen, och dom var förhållandevis torra! Svärmor och Matilda spenderade hela dagen i Trädgården och pysslade, även jag blev sysselsatt med det på eftermiddagen efter min cykeltur.

Söndagen var lite annorlunda men ändå inte, jag fick som vanligt cykla på förmiddagen men efter det så stressade vi iväg för att hämta Matildas mormor för att lyssna på Svärmor sjunga i kör och äta kakor på kak-kafé, det sistnämnda kan man ju inte tacka nej till!

Sen begav vi oss till Svärfar för att titta till deras trädgård och fick även middag där! Tack vore det fina vädret så fick vi grillat! Både Lördag OCH Söndag. Våren är här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *