Telehandler

Tidigare i veckan fick vi Skeppshult cyklar till jobbet, något som jag och mina kollegor bävade lite inför då det inte är världens smidigaste variant på att leverera cyklar, dom kommer nämligen i gigantiska ”burar” med 6 cyklar i varje som är staplade på varandra.

I normala fall så får man tömma båda, genom att lyfta ner cyklarna från den övre vilket är rätt bökigt sendan tömma den undre. Rulla massa cyklar och räkna. Sen är det så att Burarna ska tillbaka vilket betyder att man får vika ihop dom och stapla dom på varandra. inte så farligt när det är 2 stycken burar… men när det kommer runt 200 cyklar så blir det desto fler lyft!

img_8861

NU fick vi hjälp! en telehandler hjälpte oss att lossa burarna så vi slapp lyfta en massa! sjukt smidigt! vi blockerade hela kajen men det gick sjukt smidigt och snabbt! blev inte ens trött i ryggen! jag tar hellre emot 200 cyklar med telehandler än 30 manuellt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *