Skjuten man i Farsta

Ja, det var dags att infria Matildas gamla födelsedags present från ca 10 år tillbaka.

En Paintball match! efter 10 års planering blev det äntligen av! Jag var lite orolig inför matchen men det va riktigt kul. RIKTIGT kul, så kul att jag redan nu sitter och funderar på om jag ska skaffa en ny hobby!img_8851

Vi var i Farsta, inomhus i en gammal kontorsbyggnad, vi körde ”Reball” vilket betyder kort och gott att det inte var någon färg och det gick att återanvända kulorna. Men det gjorde ändå lika ont. Mycket snabba matcher med mycket aktion. Jag gillar verkligen detta, mixen mellan taktik och dumdristiga beslut som slutar med smärta. Jag gillar det!img_8853

Matcherna började dåligt för mitt lag som bestod av Mig, Philip, Andreas, Sofia och Charlotte då vi kanske sköt lite för lite och tänkte lita för mycket, jag  hamnade  i ett läge helt öppen för höger flank och blev bestraffad rätt så enkelt av Emma som var i motståndarlaget med Matilda, Viktor, Martina, Karl. Jag blev skuten rakt i armen, en riktigt fin träff som gav ett bra märke efter sig.. Tack Emma…img_8843

Efter Matchen begav vi hos hem till Allisons för en riktigt trevlig taco middag. Tack för en riktigt bra helg!

img_8852

Vi passade även på att lösa in en annan present nämligen vårt present kort på en riktigt finmiddag, vi var nämligen på Grand Hotel och åt mat i fredags kväll, riktigt fint och jag passade på att äta Gås nu när det är Mårten Gås. Riktigt lyckat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *